Menedzsment

Pályázatmenedzsment

A pályázás többrétű feladatsor, melynek sikere érdekében érdemes segítséget igénybe venni, hiszen a szakértő hatékony támogatást adhat a pályázati folyamat keretei közt. Pályázati szolgáltatásunk ezt a komplex szolgáltatást biztosítja. Kisvállalkozásként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyféleink igényeinek és lehetőségeinek fényében testreszabott megoldásokat kínáljunk, illetve tájékoztassuk őket a számukra releváns pályázati vagy együttműködési lehetőségekről.

  • Partnergondozás
  • Pályázatfigyelés
  • A pályázat elkészítése
  • A pályázat lebonyolítása
  • Utógondozás

 

Projektmenedzsment

A hatékony, professzionális projektmenedzsment tevékenység segítségével lehetőség van arra, hogy a megrendelő stratégiai céljainak elérése érdekében a létrehozott projekteket az elvárt időkereteken belül, a lehetséges erőforrások hatékony felhasználásával, a kívánt minőségben fejezze be. Ügyfeleink érdekeit képviselve vállaljuk a teljeskörű projekttervezés, illetve a megvalósítás monitoringjával összefüggő feladatok teljes körének ellátását.

 

K+F+I menedzsment

A szolgáltatás célja az ügyfélkör tehermentesítése a kutatás -fejlesztési projektek menedzsment feladatai alól. Jellemzően erős kutatási és/vagy műszaki tudással rendelkező szervezetek számára jelent előnyt ez a szolgáltatás, amikor a megvalósítás tervezése és vezénylése dinamikusan változó mennyiségű projektmenedzsment-erőforrást igényel, a szervezet több projektet kezel egyszerre és ehhez a küldetése szempontjából rendkívül fontos feladathoz nincs megfelelő szervezési kapacitása. A VKB Nonprofit Kft. a széles bázison alapuló és magas szintű céges, humán és reál tudományok területén kialakított kapcsolatrendszerét felhasználva elősegíti és tevőleges közreműködésével támogatja partnerei KFI projekt-tevékenységeit.

 

Értékesítés menedzsment

Olyan kézművesek, alternatív művészek tevékenységet támogatjuk, akik szeretnék kreativitásukat jövedelemszerző módon hasznosítani, de egyénileg, és üzleti ismeretek hiányában nem képesek fenntartható módon vállalkozói tevékenységet folytatni. A Lajtorja program célja, hogy motiváló és támogatói tevékenységekkel a résztvevők gazdasági aktivitását segítse. A program egyik lába a résztvevők vállalkozói képességeinek folyamatos fejlesztése, a másik láb egy közös értékesítés rendszer (szervezés, logisztika, marketing támogatás) kialakítása.  Partnereink, ennek köszönhetően, eredményesebben érhetik el vevőiket, illetve alkalmasak lesznek arra, hogy tudatos üzleti döntéseket hozzanak.

 

Klasztermenedzsment

A klasztermenedzserként a VKB Nonprofit Kft. feladata, hogy a tagság megbízása alapján az egyedi és közös kompetenciákat és érdekeket összehangolva támogassa a tagság versenyképességét. Jelenleg a Pannon Klassz Közösség Kulturális Közösség és a Pannon Egészségipari Klaszter részére nyújt szolgáltatásokat.